Орц
Порц тооцох
Орц: Тахианы машиндсан мах 120гр,
төмс 120гр,
ургамлын тос 20гр,
улаан перец 2гр,
улаан лооль 20гр,
давс 5гр,
агшаасан будаа 50гр,
өргөст хэмх 20гр,
соус 20гр
Хийх арга
Тахианы махаа амтлаад котлетны хэлбэрт оруулаад бага зэрэг
тостой хайруул дээр хайрс тогттол шараад, зөөлөн гал дээр цагаан соус дусаан гүйцэд болтол жигнэнэ. Төмсөө чанаж амтлан нухашлана. Будаагаа 2-3 удаа бүлээн усанд зайлаад агшаана. Өргөст хэмх, улаан лоолиор чимэглэж олгоно.
Эх сурвалж: chef.mn