m.mn
түрүүлж мэдээлнэ
Архив
2016.08.25 03:36
74
Өндөгний бүрмэл

Орц

Порц тооцох

  • 8 хэрчим гахайн утсан мах
  • 110гр швэд бяслаг
  • 2 хоолны халбага цөцгийн тос - хайлсан
  • 4ш өндөг
  • 1/4 аяга хэрчсэн сонгино
  • 1 цайны халбага цавс
  • тал аяга гурил
  • 1.5 аяга гурил

Хийх арга

гахайн утсан махаа дунд зэргийн гал дээр том хэмжээтэйгээр нь бор болтол нь бэлтгэнэ. 2 талаар нь шаржигнуурай болгоно.

175 градуст бэлтгэсэн шарах шүүгээндээ 9 инчийн 2 ширхэг бялууны нимгэн талх бэлтгэнэ.

бэлтгэсэн талхнуудынхаа голоор шаржгинасан гахайн мах болон бяслагаа хийж өгнө. талхныхаа дээр нь өндөг цөцгийн тос давс сонгино сүү болон гурилийнхаа холимогийг тавьж өгөн 35 минутийн турш шарах шүүгээнд болгож хүйтэн эсвэл халуунаар нь хэрэглэнэ.