Орц
Порц тооцох
Хийх арга
гахайн утсан махаа дунд зэргийн гал дээр том хэмжээтэйгээр нь бор болтол нь бэлтгэнэ. 2 талаар нь шаржигнуурай болгоно.
175 градуст бэлтгэсэн шарах шүүгээндээ 9 инчийн 2 ширхэг бялууны нимгэн талх бэлтгэнэ.
бэлтгэсэн талхнуудынхаа голоор шаржгинасан гахайн мах болон бяслагаа хийж өгнө. талхныхаа дээр нь өндөг цөцгийн тос давс сонгино сүү болон гурилийнхаа холимогийг тавьж өгөн 35 минутийн турш шарах шүүгээнд болгож хүйтэн эсвэл халуунаар нь хэрэглэнэ.