Орц
Талх – 2 хэрчим
Песто – 2 х.х
Хатуу бяслаг – 2хэрчим
Багахан бууцай
Авокадо – ¼
Фета бяслаг – 2 х.х
Шарахад зориулсан оливийн тос
Порц тооцох
Хийх арга
Талхны нэг талыг песто соусаар бүрнэ. Нэг хэрчим талхан дээрээ хатуу бяслаг, хэрчим авокадо, фета, бууцай тавина. Нөгөө талхан дээрээ мөн хатуу бяслаг тавьж нийлүүлэн халаасан оливийн тосондоо хийж хоёр талаас нь шарна. Шарахдаа маш болгоомжтой шарна, талхнуудыг барьцалдуулахын тулд багахан дарж өгнө.
Эх сурвалж:Chef.mn