m.mn
түрүүлж мэдээлнэ
Архив
2014.08.06 06:02
412
Пүнтүүзтэй тахиан махан хуурга

 

Пүнтүүзээ 1 цаг орчим хүйтэн усанд сойно.  Солонгос пүнтүүзийг халуун   усанд хийх шаардлагагүй байдаг.

  Төмс, лууван, сонгиноо хэрчиж бэлтгэнэ.

 Махаа хэрчиж бэлтгээд амтлагч шүүсэндээ хэсэг хугацаанд байлгана.

 Савандаа мах болон бусад ногоогоо хийгээд хүйтэн ус, бас амтлагч  шүүс  буюу яннём хийгээд эхлээд ширүүн галаар буцалгаад галаа зөөллөж  10 минут орчим, дараа нь зөөлөн галаар 8 минут орчим болгоно

 

Хамгийн сүүлд сонгино, чинжүү, пүнтүүзээ хийгээд  5 минут орчим болгоно.