ОРЦ: Гурил -500гр
Бууцай - 30гр
Маx -300гр /загас,таxиа,үxэрийн аль нь ч болно /
Сонгино - 1/2 /100гр орчим /
Өндөг - 2ш
Эхлээд луувангийн шүүс,бууцайн нухашаа бэлдэнэ. Луувангаа жижиг нүхтэй үрүүрээр үрээд шүүсийг нь шахаж аваарай. Харин бууцайгаа блендэрээр бэлдэнэ. Махаа ч мөн адил. Сонгиноо жижиглээд бага зэрэгийн оливийн тос / ургамалын тос ч болно / хийж халаасан хайруулын тавгандаа нэг минут орчим хуурна.
Гурилаа хоёр хэсэг хуваагаад нэг хэсэгт нь бууцайн нухаш, өндөг нөгөөд нь луувангийн шүүс, өндөгөө хийгээд баншны гурилаа зуурч, эвлүүлж бэлдэнэ. Хэсэг хугацаанд амраасан хоёр өнгийн гурил бэлэн боллоо.