Орц:
Мах-500г, лууван-1-2ш, урт гоймон (шпагетти) 1 уут, сонгино-2 ш, ургамлын тос-20г, сармис-2 хумс, улаан лооль-1 ш, сыр-100г, давс, амтлагч.
Хийх арга: Урт савхан гоймонг давстай усанд чанаж бэлтгэнэ. Лууван мах хоёрыг нарийн шүүрээр 2 дахин машиндана. Жижигхэн хэрчсэн сонгино, сармис, улаан лоолийг тосонд шаргал өнгөтэй болтол нь хуурна. Машиндсан махаа хийж болтол нь тасралтгүй хутга. Чанаж шүүсэн гоймонгоо таваглаад дээгүүр нь нь амталсан махан татшаа хийж дээр нь үүрмэг бяслаг цацна.