Орц:
Улаан лооль 4 ш Нимбэг 1/2 ш Олив тос 2 х/х Бальзамын цуу 1/2 х/х Халуун чинжүү 1/2 ш
Хийх арга:
Улаан лоолийг халуун усанд хийж буцалгана. Улмаар хальс нь өөрөө ховхорч зөөлөрч эхлэнэ. Энэ үед уснаас гаргаж хөргөсний дараа хальсыг хуулаарай. Ингээд жижиглэн хэрчинэ.Ингээд нимбэгний шүүс, оливын тос, бальзамын цуу, халуун чинжүүг жижиглэн хэрчээд аяганд хийж сайтар хольж хутгаарай.Амтлагч дрессийг хэрчсэн улаан лоольдоо хийж сайтар хутгаад 1 цаг орчим хөргөгчинд амраасны дараа идэхэд бэлэн болно.