Гахайн мах, фарфалле гоймонтой хуурга хийх жор

Орц
- 500гр фарфалле гоймон
- 300гр брокли
- 2х/х оливийн тос
- 5 х/х песто соус
- 8 зүсэм урт хавтгай гахайн утсан мах /бакон/
- бага зэрэг пармезан бяслаг

Хийх арга
- Фарфалле гоймонгоо зааврын дагуу давстай усанд болгоно.
- Гоймон болохоос 3 минутын өмнө броклигоо дээр нь хийн болгохдоо дээрээс нь 100 мл орчим ус авна. Гоймон, броклигоо шүүж авна.
- Гоймон чанасан савандаа тосоо халаан бакон-оо 5-6 минут хатуу болтол нь хуураад гоймон, брокли, песто соусаа нэмж хольж хутгаад бэлэн болно.
- Бэлэн болсон хоол бага зэрэг зууранги байвал таслаж авсан уснаасаа нэмж өөртөө тааруулна.
- Хоолоо таваглаад бяслагаа дээр нь тарааж асгана.