Ногоон шош, гоймонтой хуурга
Орц:
- 100гр рамен гоймон
- 100гр ногоон шош
- 3 х/х хойсин соус
- 1 нимбэг жүүс
- 1 х/х чили соус
- 1 х/х ургамлын тос
- 250 гр үхрийн татсан мах
- 2 хумс сармис
- 6 ногоон сонгино
Хийх арга:
- Гоймонгоо давстай усанд зааврын дагуу хэдэн минут болгоно.
- Гоймонгоо болохоос 2 минутын өмнө ногоон шошоо хийн хамтад нь шүүж авна.
- Тусдаа саванд хойсин соус, нимбэг жүүс, чили соусаа холин хутгана.
- Том хайруулын тавганд тосоо халаан үхрийн татсан махаа бор өнгөтэй болгон хуураад, сармисаа хийн нэмээд 1 минут хуурна.
- хагас ногоон сонгино, холисон соусаа нэмэн хэдэн минут өтгөн болтол хуураад үлдсэн ногоон сонгино, гоймон, ногоон шошоо хийн хутгаж холиод бэлэн болно. эх сурвалж chef.mn